joi, 25 aprilie, 2024

Romanca gazduita de Papa Francisc. Femeia a nascut pe strada

Distribuie:

Publicat:

Papa Francisc a ordonat gazduirea temporara a unei romance fara adapost care a nascut in cursul noptii de marti spre miercuri in Piata Sfantul Petru de la Vatican.

O romanca in varsta de 37 de ani, fara adapost, a nascut o fetita, in cursul noptii de marti spre miercuri, in Piata Pius al XII-lea, la intrarea in Piata Sfantul Petru, informeaza La Repubblica.

Femeia a fost ajutata sa nasca de agenti de politie, pana la venirea unei ambulante care a transportat-o la spital. Romanca a dat nastere unei fetite sanatoase, cu greutatea de 2,9 kilograme.

Auzind de acest caz, Papa Francisc l-a trimis pe principalul sau asistent, parintele Konrad Krajewski, pentru a oferi gazduire temporara romancei si familiei acesteia la un adapost monahal situat in Primavalle, la periferia Romei.

“Daca este adevarat ca Papa Francisc ne-a oferit gazduire pentru un an, vom romane aici, altfel vom merge in Anglia”, a declarat concubinul romancei.

“Inainte de a veni aici, am fost in Franta si in Spania, de unde am plecat acum patru luni, pe jos. Mai avem un copil, nascut in Spania, dar care acum este in Romania”, a explicat barbatul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img