vineri, 29 martie, 2024

Romanca RANITA la Londra a suferit o operatie, dar starea ei este CRITICA

Distribuie:

Publicat:

Ambasadorul Romaniei in Marea BritanieDan Mihalache, a declarat joi, pentru AGERPRES, ca romanca ranita in atentatul de la Londra a suferit o ‘interventie chirurgicala complicata’ , iar starea acesteia continua sa fie critica.
Colegii de la Sectia Consulara au fost la spital. In momentul de fata, starea celor doi raniti romani se prezinta in felul urmator: doamna e intr-o stare relativ critica, pentru ca are multiple leziuni si are o problema cu functionarea plamanilor. In cursul acestei nopti, ea a suferit o interventie chirugicala destul de complicata vizand indepartarea unui cheag de sange. Din fericire, a supravietuit cu bine acestei interventii si a fost mutata in alt spital, (…) pentru a i se face investigatii legate de starea plamanilor. Doamna este intubata. Starea ei e in continuare critica, dar speram ca o va depasi. Domnul e intr-o stare buna, are o fractura la laba piciorului. Dar e intr-o stare de soc psihologic, din cauza situatiei“, a precizat Mihalache.
Potrivit acestuia, cei doi romani se aflau in excursie la Londra, barbatul isi serba ziua de nastere si urmau sa se casatoreasca.
Noi vom fi in dialog permanent cu medicii si speram ca aceasta stare critica va fi depasita. Suntem in dialog cu autoritatile“, a adaugat ambasadorul roman.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img