sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Romanița Iovan și iubitul ei, Iulian Gogan, s-au logodit în secret

Distribuie:

Publicat:

Romanița Iovan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Iulian Gogan de 14 ani, dar, de fiecare dată, cei doi au spus că nu vor să se căsătorească. Cu toate astea, Romanița Iovan a fost cerută de soție, și a spus marele "Da". Cei doi îndrăgostiți s-au logodit în secret. Primele declarații despre evenimentul care a avut loc.

Romanița Iovan și iubitul ei, Iulian Gogan, s-au logodit în secret

Romanița Iovan este extrem de fericită alături de bărbatul cu care împarte și rele, și bune, de 14 ani. De curând, creatoarea de modă a mărturisit că iubitul ei a cerut-o în căsătorie și, fiind o persoană credincioasă, a cerut binecuvântarea duhovnicului.

"Ne-am logodit înainte să cununăm primul cuplu de fini. Duhovnicul meu a fost o maicuță – Lavrenția – de la Mănăstirea Ghighiu. Înainte să plece spre ceruri, ne-a dat binecuvântarea, în felul ei.", a declarat Romanița Iovan pentru viva.ro.

Cei doi au spus în repetate rânduri că nu își doresc să se căsătorească. Sunt împreună de ani buni și sunt fericiți, fără să aibă nevoie de acte! Deși diferența de vârstă dintre ei este destul de mare, se pare că niciunul nu e deranat de acest detaliu.

"Într-un cuplu este vorba despre compatibilitate. Două suflete pot forma un cuplu minunat dacă se înțeleg bine, se respectă, se iubesc. Ca să fiu sinceră, nici noi nu am crezut la început că vom forma un cuplu, dar iată că suntem un cuplu foarte consolidat după 14 ani. Vârsta chiar nu contează, repet, ceea ce contează este compatibilitatea. Noi nu am avut niciun plan și nici așteptări. Totul a decurs natural, nici nu știm cum a trecut timpul.", a declarat creatoarea de modă, potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Cei doi s-au cunoscut printr-o cunoștință comună. Romanița Iovan spune că avea nevoie de un sfat juridic.

"Așa cum nicio persoană nu apare întâmplător în viața noastră, și relația cu Iulian a fost un astfel de exemplu. Relația noastră a evoluat, în timp, de la consiliere juridică la prietenie și, apoi, la iubire. Drumul pe care îl parcurgem în viață nu este întotdeauna presărat cu flori de mai, dar este important să-ți alegi calea și să înveți, pentru că fiecare pas este o lecție.", a mai spus creatoarea de modă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img