sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Romania, Cehia si Bulgaria au reusit o premiera Europeana! Ce decizie RADICALA au luat! Kim Jong-Un nu va fi fericit

Distribuie:

Publicat:

BulgariaRomania si Cehia au suspendat, luni, importul de forta de munca din Coreea de Nord, dupa ce autoritatile de la Phenian au fost acuzate ca retin banii castigati de catre cetateni peste hotare, a anuntat Ambasada Bulgariei in Coreea de Sud, relateaza site-ul agentiei Yonhap, potrivit Mediafax.

Bulgaria, Cehia si Romania au stabilit un precedent prin incetarea importurilor de forta de munca, dupa analizarea conditiilor la care sunt supusi lucratorii nord-coreeni de peste hotare. Suspendarea actiunii de primire a muncitorilor nord-coreeni de catre aceste trei tari est-europene este un exemplu prin care statele iau masuri in mod activ impotriva extorcarilor“, se arata intr-un comunicat al ambasadei. Exporturile de forta de munca sunt considerate o sursa importanta de venit pentru Coreea de Nord. Pe de alta parte, regimul de la Phenian este acuzat de sclavie moderna, din pricina conditiilor dure de munca in tara si a extorcarii aplicate asupra persoanelor care lucreaza in strainatate.
Aproximativ 50.000-60.000 de nord-coreeni sunt angajati in strainatate, in special in industria miniera, forestiera, textila si in constructii. Coreea de Nord ar primi in fiecare an peste 100 de milioane de dolari ca venituri ale cetatenilor din strainatate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img