vineri, 29 martie, 2024

Romania, tara unde legea e de partea infractorilor. Politia sta cu mainile-n san, in timp ce hotii isi fac de cap: “A aruncat dosarul la sertar, asteptandu-ne sa lasam balta cazul”

Distribuie:

Publicat:

Adrian Puiu a publicat pe un grup de pe Facebook o filmare a unui furt dintr-o masina care a avut loc in noaptea de 28 spre 29 ianuarie in Cartierul Tei din Bucuresti.

"Revin cu o filmare completa a furtului din cartierul Tei. Va rog distribuiti, poate reusim sa ii gasim pe "binevoitori" si nu o mai patesc si altii", a scris Adrian Puiu in dreptul imaginilor surprinse de camerele de luat vederi.

Jurnalistul Val Valcu a spus ca barbatul ar trebui sa se lase pagubas, dat fiind faptul ca a avut o experienta asemanatoare si nimanui din sectia 7 de Politie nu i-a pasat.

"Anul trecut, in acelasi cartier, masina parcata o ora a fost sparta, seara, nu in miezul noptii. Politistul NU a luat amprente, a facut o poza si a aruncat dosarul la sertar, asteptandu-ne sa lasam balta cazul. Nici nu l-a inregistrat, vreo doua zile, sa se fereasca de AN. Nici nu ne-a spus ca trebuie sa demaram proceduri pentru asigurare. Nimic. Abia astepta sa disparem din viata lui. Apoi m-a pus, timp de peste o luna, pe drumuri, pentru autorizatia de reparatie: ba ca e in concediu, ba ca s-a inchis registratura (trebuie sa-ti iei concediu, ca ei lucreaza doar dimineata, seara nu poti decat sa depui reclamatii). Cred ca ar trebui postata o filmare si de la Sectia de politie plus ceva cercetari (niste teste, ceva disciplina, o comparatie cu rezultatele altor sectii, ceva schimbari la varf). Altfel, degeaba cautati hotul/hotii din parcare", a scris ziaristul Val Valcu pe Facebook, acolo unde a distribuit si filmarea cu furtul din cartierul Tei.

Jurnalistul a spus ca vrea sa vada cum se va solutiona acel dosar si, mai ales, cum s-ar putea rezolva daca politistul nu a luat amprente si nici nu a cautat camerele de supraveghere. Probabil ii era clar ca nu va gasi niciodata hotul si, in acest caz, de ce sa se mai deranjeze.

sursa: dcnews.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img