sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Rona Hartner, dezvăluiri incendiare din culisele divorțului de Herve Camilleri: “Nu trebuie să te simți victimă, chiar dacă te-a trădat partenerul”

Distribuie:

Publicat:

Celebra actriță a povestit despre cum reușește să treacă peste divorțul de omul care i-a fost partener un timp îndelungat, dar și în ce relații a rămas cu acesta.

Rona Hartner și Herve Camilleri și-au spus adio definitiv. Actrița a trecut prin momente grele când s-a pronunțat divorțul, însă acum pare să fi găsit calea către vindecare.

Recent, în cadrul unui interviu acordat, vedeta a dezvăluit în ce relații a rămas cu fost soț, dar și cu ce lecții de viață s-a ales, în urma unei căsnicii eșuate.

Rona Hartner, despre lecțiile de viață cu care s-a ales după divorț

Rona Hartner a fost destul de discretă în privința a ceea ce a trăit după divorțul de Herve Camilleri și nu a dorit să intre în detalii, după despărțirea de fostul soț. Totuși, acum, când rana actriței a început să se vindece, aceasta a ținut să povestească cu ce lecții importante de viață a rămas din experiența mariajului destrămat: "Din această experiență a divorțului am învățat, ca femeie, că nu contează bunele intenții pentru un cuplu.

Cuplul, de fapt, contează numai pentru el însuși. Dacă un cuplu nu este destul de solid, chiar dacă sunt proiecte făcute împreună, pot fi și copii implicați, cuplul nu rezistă. Am învățat că e mai important cuplul, decât misiunea pe care o aveam în biserică. Pentru a depăși momentul divorțului există o singură soluție: trebuie acceptat momentul de doliu, de tristețe, de abandon.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img