vineri, 19 aprilie, 2024

Ruby, prima reactie dupa ce a aparut in rochie de mireasa: ”N-as repeta prea curand experienta”

Distribuie:

Publicat:

Ruby s-a afișat, recent, pe rețelele de socializare, îmbrăcată în rochie de mireasă și pășind cu grație spre altar, acolo unde o aștepta un bărbat. Întreg internetul a explodat, după ce frumoasa artistă a dat de înțeles că a făcut pasul cel mare. Ruby a ales să nu ofere prea multe detalii despre eveniment în acea zi, revenind ulterior cu o reacție fantastică. Mii de mesaje au fost lăsate pe conturile ei de socializare, fanii cântăreței întrebându-se dacă aceasta a ales să se căsătorească în secret cu iubitul ei, Adrian. 

Ei bine, minunea nu s-a întâmplat, deci Ruby nu s-a căsătorit. În cadrul unei emisiuni TV, artista a vrut să facă lumină în acest caz și a vorbit despre apariția ei în rochie de mireasă. Astfel, Ruby a spus că a fost vorba doar despre filmările unui videoclip.

„Am zis că pun puțin țara pe jar. Nu m-am măritat. Am vrut să văd care e reacția la o nuntă. Ar fi o bună afacere. Înțeleg de ce căsătoresc foarte repede unii oameni, fără să stea pe gânduri. Mi-a explodat Instagramul, știri, Internetul, Trending-ul, tot. E combinație”, a spus Ruby.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img