News Flash:

S-a ADOPTAT proiectul bugetului de stat pe 2017

7 Februarie 2017
1348 Vizualizari | 0 Comentarii
Parlamentul a adoptat, astazi, proiectele de lege privind bugetul de stat si cel al asigurarilor sociale pe anul 2017. Proiectul privind bugetul de stat a fost adoptat cu 208 voturi favorabile si 105 "impotriva", iar cel al asigurarilor sociale cu 208 "pentru" si 107 "impotriva".

Plenul reunit al celor doua Camere a adoptat, astazi, proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2017 si proiectul Legii bugetului asigurarilor sociale. Impotriva proiectelor au votat PNLUSR si PMP. Bugetul pe 2017 a fost adoptat in timp record, dupa doar 13 ore de dezbateri in plen, impartite in doua zile.


Premierul Sorin
 Grindeanu a participat la vot, multumind la final parlamentarilor pentru rapiditate si a transmis si un mesaj catre mediul de afaceri, ca Romania va ramane o tara cu o economie predictibila.

"Multumesc Parlamentului ca a adoptat in regim de urgenta bugetul pe anul 2017. Avem nevoie de acest buget cu totii. Era nevoie sa fie poate votat mai de demult daca lucrurile s-ar fi desfasurat intr-un calendar normal, si asta era bine pentru Romania. As vrea sa transmit un mesaj de stabilitate pentru investitori si sa reconfirm determinarea Guvernului de a sprijini mediul de afaceri", a afirmat premierul Sorin Grindeanu, dupa vot.

pnl usr pmp premierul sorin grindeanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1052 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032625 (s)