joi, 28 martie, 2024

S-a aflat ce pensie are Monica Tatoiu! Merita banii astia?

Distribuie:

Publicat:

Romanii au anumite curiozitati, mai ales cand vine vorba de banii vedetelor. Dupa salariul Andreei Esca, inca un mister, banii pe care ii castiga fosta patroana Oriflame, Monica Tatoiu, au reprezentat dintotdeauna interes.

Tot ce se poate spune referitor la pensionara Tatoiu este ca e o romanca fericita. Asta deoarece pensia pe care o va lua lunar este una uriasa, conform BM, transmite Mediafax.

Monica Tatoiu (59 de ani) si-a depus recent actele de pensionare. Suma pe care o va lua, avand in vedere ca a cotizat mult la Fondul de Pensii, este de aproape 10.000 de lei!

Moartea tatalui ei a schimbat-o

„Viata este un mare bulevard, cu multe intersectii cu semnul de cedeaza trecerea. Daca nu functioneaza semafoarele si uiti te paste un accident.

Cand a murit tata, finantatorul familiei in noiembrie 1989, am simtit ceva ce seamana cu ceea ce au simtit pasagerii avionului in care pilotul a murit la mansa”, a declarat Monica Tatoiu recent pentru teotrandafir.com.

„Eram de ceva vreme copilot in familie. Intr-un timp foarte scurt a trebuit sa trec la mansa. Nu am avut de ales. A trebuit sa imi asum responsabilitatea”, a mai povestit Tatoiu.

sursa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img