joi, 28 martie, 2024

S-a aflat! Cine a castigat FERMA 2019! A plecat acasa cu marele premiu de 50.000 de euro. Nu se astepta nimeni! A fost o surpriza pentru toata lumea! Felicitari!

Distribuie:

Publicat:

Nu va mai tinem in suspans si va spunem cine a castigat Ferma 2019. Daca toata lumea s-ar fi asteptat ca marele castigator sa fie Catalin Morosanu, lucrurile stau total diferit. Este un concurent la care nimeni nu s-ar fi asteptat sa plece acasa cu cei 50.000 de euro.

S-a aflat cine a castigat primul sezon de la 'Ferma. Un nou inceput'. In concurs au intrat 18 concurenti, insa doar unul s-a dovedit a fi cel mai puternic. Filmarile pentru emisiune s-au incheiat, dar castigatorul a fost deja ales.

Se pare ca Marius Craciun a castigat Ferma 2019, potrivit cancan.ro. Din informatiile aparute in presa, se pare ca tanarul a intrat la duel cu nimeni altul decat Catalin Morosanu, iar in final luptatorul a pierdut in fata lui Marius Craciun.

Marius Craciun ar fi avut un castig dublu, pentru ca acesta ar avea o relatie cu Diana Belbita, dupa terminarea emisiunii, insa asta ramane de vazut.

Marius Craciun a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport, este membru al echipei nationale olimpice la Judo si a reusit sa ajunga pana in finala show-ului Ninja Warrior Romania. Nu are amintiri prea placute din copilarie, pentru ca familia sa nu a avut o situatie materiala foarte buna si isi propune ca acum sa ii ajute mai mult. Este un tanar optimist si hotarat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img