sâmbătă, 20 aprilie, 2024

S-a dat startul Programului SMART START USA 2020

Distribuie:

Publicat:

Fostul ministru pentru IMM-uri, Ilan Laufer, actual co-președinte al PSL (Platforma Social Liberală) anunță deschiderea oficială a programului și platformei SMART START USA 2020.

”Sunt extrem de fericit, să anunț deschiderea oficială a programului și platformei SMART START USA 2020. Începem anul în forță prin cea de a 4-a misiune economica “Smart Start USA” , care va avea loc în perioada 15-21 martie 2020, in Florida SUA. Programul continuă dezvoltarea reala și concreta a Parteneriatului Strategic între Romania și SUA prin susținerea dezvoltării sectoarelor economice prioritare pentru exportul românesc și consolidarea relațiilor comerciale româno-americane.

Cele 30 de companii romanesti participante la cea de a 4-a misiune vor avea posibilitatea de a intra într-o nouă sesiune de dialog direct cu reprezentanți ai administrației locale si centrale americane, ai mediului de afaceri din statul Florida si de asemenea, ocazia să descopere atât oportunitățile concrete de afaceri cât și particularitățile economice și legislative reale ale pieței americane.

Evenimentul este organizat de Smart Start USA cu susținerea autorităților locale din Florida.”, anunță Ilan Laufer pe pagina sa sa de pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img