vineri, 19 aprilie, 2024

S-a decis sefia Federatiei Nationale de Handbal! Castigatorul a fost decis la o diferenta de un singur vot: 100-99

Distribuie:

Publicat:

Alexandru Dedu si Narcisa Lecusanu s-au felicitat reciproc la finalul alegerilor, castigatorul lansandu-i o invitatie contracandidatei.  Alexandru Dedu, 46 de ani, a castigat alegerile pentru presedintia FRH, invingand-o in turul 2 pe Narcisa Lecusanu, 41 de ani, cu un singur vot: 100 la 99!

"Vreau sa va multumesc tuturor pentru faptul ca va intereseaza handbalul. Am urmarit cu interes programele contracandidatilor mei. Doresc sa infiintam departamentul de dezvoltare pe partea de juniori, iar doamna Lecusanu sa vina sa puna in practica asta. Il chem pe domnul Licu sa se ocupe de proiectul legat de scoala de antrenori. O sa am discutii foarte serioase cu dansii. Ii astept cu mare drag", a declarat Dedu la finalul sedintei.

"Eu v-am vrut, dar nu a fost sa fie. Sunt alaturi de handbal, alaturi de dumneavoastra. Va urez mult succes, domnule presedinte. As dori sa va aplecati mai mult spre handbalul juvenil. Sper ca v-am inspirat cu programul meu. De fiecare data voi ajuta cu mare drag. Sper sa fie bine. Mult succes" — Narcisa Lecusanu Alexandru Dedu, 46 de ani, a castigat alegerile pentru presedintia FRH, invingand-o in turul 2 pe Narcisa Lecusanu, 41 de ani, cu un singur vot: 100 la 99!

Alexandru Dedu a propus celor care-l sustin si doi vicepresedinti. Pentru sectorul feminin Steluta Luca, fosta mare internationala, care a indeplinit acelasi rol si in ultimii doi ani. La masculin este Ionut Rudi Stanescu, presedintele de la HC Dobrogea Sud Constanta, fostul goal-keeper al echipei nationale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img