joi, 28 martie, 2024

S-a descoperit planta care te imbogateste! Nu e gluma, trebuie sa o ai si tu in casa!

Distribuie:

Publicat:

Crassula – este o planta care atrage banii in casa. De aici si denumirea populara de Copacul Banului. Conform traditiei Feng Shui este suficient doar sa aduceti in casa aceasta planta pentru ca situatia financiara sa se imbunatateasca.

Se zice ca daca gandesti pozitiv, atunci ti se vor intampla doar lucruri pozitive. Totodata, este binevenit sa materializati gandurile bune in fapte, care sa va aduca aminte de dorintele dumneavoastra. Toate astea, cel mai probabil, va vor aduce schimbari pozitive in viata.

Culoarea placuta a frunzelor Crassulei aminteste de culoarea bancnotelor de dolari. Desigur, ca nu acesta este motivul pentru care sa o aveti in locuinta.

Copacul banului stimuleaza activitatea buna a creierului si mareste activitatea fizica a persoanei datorita faptului ca frunzele pline ale plantei contin uleiuri eterice.

Pentru ca sa atrageti banii in casa, incercati urmatorul truc. Inainte de a sadi planta, puneti in ghiveci 6 monede, inchipuindu-va o persoana de succes, sanatoasa si bogata. Atunci cand udati Copacul Banului, aduceti-va aminte de aceasta imagine, cat mai clar. Acest exercitiu va va programa spre succes.

Daca aveti deja in casa aceasta planta, atunci doar pune o moneda in ghiveci. Acest talisman va va fi de folos. De asemenea, puteti lega de crengute cateva panglici rosii cu monede. Privindu-le, va veti gandi ca banii vin singuri la dumneavoastra.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img