vineri, 29 martie, 2024

S-a saturat sa manance bataie de la politisti, asa ca s-a dus la sectie si a pornit camera telefonului. Scenele surprinse sunt revoltatoare: “Te-am vazut, f…ti gura m..ii” – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Un adolescent in varsta de 17 ani, elev la Liceul cu Programul Sportiv din Buzau, acuza ca a fost batut in repetate randuri de politistii din comuna Cernatesti.

Baiatul sustine ca seful de post din localitate l-a agresat fizic si verbal in timp ce a fost audiat, duminica, la postul de politie din localitate.

Mihai E. locuieste in Cernatesti alaturi de bunicul sau, dupa ce mama lui a plecat la munca in strainatate, iar tatal a decedat.

Elev la Liceul cu Programul Sportiv din Buzau, baiatul povesteste ca nu este usa de biserica, dar ca i se pare nedrept modul in care a fost tratat de seful de post din Cernatesti:

"Duminica, dupa ce ne-am jucat fotbal, m-am luat de un baiat de la noi din comuna. Mama lui s-a dus si m-a parat la politie. Domnul Eusebiusi inca doi politisti au venit dupa mine la magazin si m-au dus la sectie.

Acolo m-a injurat de mama si m-a lovit cu palma si cu pumnul. Nu e prima data cand ma bate. M-a mai batut o data, mai demult, cand am fost eu implicat intr-un scandal in comuna", a relatat tanarul, care s-a ales cu o amenda de 300 de lei pentru tulburarea linistii publice.

Imediat dupa incident, baiatul a chemat salvarea, care l-a dus la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau. Medicii de aici i-au dat drumul acasa.

Potrivit reporterbuzoian.ro, un alt echipaj de politie sosit la spital i-a mai aplicat tanarului o amenda pentru apelarea fara motiv a numarului unic de urgenta 112.

Satul sa fie agresat de fiecare data, tanarul spune ca si-a facut curaj si a pornit camera telefonului.

Nu a reusit sa inregistreze decat discutia cu persoana presupusa a fi seful de post din comuna.

"De ce l-ai scuipat, ma, p….a? Bai, p..a, te-am vazut, f…ti gura m..ii, ca te joc in picioare, nesimtinute! Te joc in picioare! M-am uitat pe camere, bai panarama! Vrei sa te joc in picioare, nesimtitule? F…ti gura m..ii de animal", se aude persoana presupusa a fi seful de post din comuna.

IPJ Buzau a confirmat ca se efectueaza verificari cu privire la aspectele relatate de minor.

Atentie, limbaj injurios! 

sursa: observator.tv

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img