News Flash:

S-a terminat cu facilitatile referitoare la impozit. Vasluienii rau-platnici vor plati penalitati

3 Aprilie 2015
2126 Vizualizari | 0 Comentarii
Vasluieni au avut timp pana la data de 31 martie sa isi plateasca macar prima transa din impozitul datorat consiliului local. Incepand din luna aprilie, vasluienii care nu au binevoit sa isi achite datoriiile vor fi penalizati.

Oficialii primariei se arata multumiti de gradul de colectare a impozitelor, insa atrage atentia si celor care de ani buni nu si-au achitat niciun fel de impozit. In cazul celor care nu si-au achitat datoriile, s-a apelat la popriile pe salarii si pensii.

„De maine se vor calcula majorari de intarziere pentru sumele restante la 1aprilie,  de 2% pe luna , la suma ramasa in sold. Aici discutam de obligatiile fiscale din acest an si cele restante din anii trecuti. Pana pe 31 martie s-au acordat facilitati de 10% pentru cei care au achitat integral obligatiile fiscale. Au venit vasluienii , au platit, iar la mijlocul lunii aprilie vom face bilantul sa vedem daca ne-am atins obiectivele. Dar, intre timp,  am instituit si sechestre pe bunuri pentru cei care datorau sume consistente la bugetul local”, a spus Eugen Bot.

vasluieni 31 martie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0988 (s) | 23 queries | Mysql time :0.035555 (s)