sâmbătă, 20 aprilie, 2024

S-a zvonit ca divorteaza de Prodanca, iar acum Reghe a facut primele declaratii: „Daca femeia Ana nu e fericita, nici noi nu suntem”. Dezvaluiri incendiare

Distribuie:

Publicat:

In ultima vreme au existat tot mai multe zvonuri legate de o posibila despartire a sotilor Reghecampf, insa la fel de repede au infirmate de catre ambii parteneri. Antrenorul a facut cele mai recente declaratii legate de relatia cu sotia lui.

Reghe marturiseste ca o respecta foarte mult pe Anamaria, care este stalpul familiei, iar daca ea nu este fericita, nici ceilalti membrii nu sunt. Sotul Anamariei Prodan mai recunoaste ca are parte de o familie incrdibila, tot ceea ce au nevoie este sanatate, in rest nimic.

„Daca femeia, intr-o familie, mama, in cazul nostru, Ana, nu este fericita, nici noi nu prea suntem, ca mai ales ca ea are un dar incredibil. Daca vrea sa nu fie placuta, s-a terminat. Cand ma enerveaza Ana, ii spun. Si ea mai lasa de la ea. Noi luam deciziile impreuna, ne consultam. Si eu cred ca in orice familie sanatoasa, femeia trebuie sa aiba ultimul cuvant. Iar noi avem o familie incredibila. Cred ca nu mai avem nevoie de nimic, decat de sanatate, ca in rest ne descurcam”, marturiseste Reghe la Antena Stars.

„Nu m-as muta niciodatã de aici, este cea mai frumoasã zona din Dubai!”, spune Anamaria, referindu-se la apartamentul pe care cei doi il detin chiar langa cel mai cunoscut mall din Dubai. „Toata viata mi-am dorit sa dorm la hotel. Mi-am zis ca daca nu o sa am familie si copii o sa traiesc la hotel. Uite ca am familie si copii, dar am si o camera la hotel!”, spune impresara.

A reusit sa slabeasca 15 kilograme

Anamaria Prodan este intr-o forma fizica foarte buna si arata atat de bine dupa ce a tinut o dieta bazate doar pe lichide, care a facut-o sa piarda 15 kilograme.

„Eu daca imi doresc ceva nu-mi sta nimic in cale! Este o dieta prin care toti sportivii mari ai lumii slabesc. Nu am mai mancat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru ca organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curatat tenul, am slabit frumos. Am baut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, in ultima perioada nici nu mai puteam sa-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Si apa, foarte multa apa. Aveam non-stop sucul in mana. Daca ma opream undeva, il puneam la frigider„, a declarat Anamaria Prodan Reghecampf.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img