joi, 25 aprilie, 2024

Să înceapă aventura! Bianca și Cristian Comănici, la pas prin parcul de distracții, într-un nou episod “Nu te supăra, frate!”

Distribuie:

Publicat:

Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" și fratele ei au acceptat provocarea de a lua parcul de distracții cu asalt.

Bianca și Cristian Comănici au avut de îndeplinit o nouă misiune în cadrul emsiunii "Nu te supăra, frate!", de pe canalul de Youtube WOWnews. Cei doi frați și-au testat curajul și au acceptat să încerce diferite aparate din parcul de distracții, fără să stea pe gânduri.

Bianca și Cristian Comănici, la pas prin parcul de distracții

Episodul cu numărul 5 "Nu te supăra, frate!" i-a surprins pe Bianca și Cristian Comănici într-un cadru cu totul special.

Cei doi și-au amintit de perioada când erau mici și au dat buzna în "Orășelul Copiilor", unde au avut parte de o distracție pe cinste. Deși la început au fost destul de sceptici să încerce anumite aparate, foștii concurenți de la "Puterea Dragostei" s-au lăsat duși de val și au îndeplinit majoritatea sarcinilor aflate pe listă: "Am venit să ne distrăm. De fapt, să ne duelăm în timp ce ne distrăm.Suntem în "Orășelul Copiilor", o să fie demențial. Eu niciodată nu prea am fost cu joculețele astea, eram mai introvertit.", a spus Cristian Comănici, în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de sora lui.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img