vineri, 19 aprilie, 2024

S.T.P.F. Husi:La volan sub influenta alcoolului

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul S.P.F. Husi,au depistat in trafic un barbat care se afla la volanul unui autoturism, desi consumase bauturi alcoolice.

In data de 30 octombrie, in jurul orei 00.00, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi, judetul Vaslui au oprit pe D.N. 28 (Albita – Iasi), un autoturism marca Opel Corsa, inmatriculat in Romania, condus de cetateanul roman Iulian N., in varsta de 51 de ani.

“Cu ocazia controlului, lucratorii nostri au constatat ca barbatul emana o puternica halena alcoolica, fapt pentru care a fost condus la sediul institutiei. A fost solicitat un echipaj al Serviciului Politiei Rutiere Husi, care i-a efectuat testul alcoolscopic, rezultand o alcoolemie de 1,17 mg/l alcool pur in aerul expirat.”a declarat Irina MIRICA,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana aflata sub influenta alcoolului sau a altor substante.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img