vineri, 29 martie, 2024

S.T.P.F Husi: Microbuz „antifonat” cu tigari de contrabanda – FOTO

Distribuie:

Publicat:

In urma valorificarii unei informatii detinute, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi au descoperit 741 pachete de tigari, cu timbru de acciza R. Moldova, ascunse in usile din spate, in usa laterala si in roata de rezerva ale unui  microbuz inmatriculat in R. Moldova.

In ziua de 19 ianuarie, pentru valorificarea unei informatii detinute, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi, judetul Vaslui au organizat si desfasurat o actiune punctuala pentru combaterea contrabandei in zona de responsabilitate.

In cadrul actiunii desfasurate, in jurul orei 21.30, in localitatea de frontiera Rasesti, a fost identificat in trafic si oprit pentru control un microbuz marca Volkswagen, inmatriculat in R. Moldova, condus de Radu U., cu cetatenie romana si R.  Moldova, in varsta de 39 de ani.

Mijlocul de transport a fost condus la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Husi in vederea efectuarii unui control amanuntit.

In urma controlului efectuat, politistii de frontiera au descoperit 741 pachete tigari, cu timbru de acciza R. Moldova, ascunse in usile din spate, in usa laterala si in roata de rezerva ale microbuzului.

Cu privire la cele constatate, Radu U. a declarat ca tigarile descoperite ii apartin si ca intentiona sa le comercializeze in municipiul Bucuresti.              

Tigarile descoperite, in valoare totala de 11.115 lei au fost confiscate si introduse in camera de corpuri delicte de la sediul S.T.P.F. Vaslui. 

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img