miercuri, 24 aprilie, 2024

Sa fie acesta adevarul despre Triunghiul Bermudelor? Cercetatorii fac o noua dezvaluire

Distribuie:

Publicat:

Agentia americana National Oceanic and Atmospheric (NOAA) vine sa faca lumina asupra acestui subiect, spunand ca acest loc nu este supranatural si reprezinta doar un mit.

Miami este un loc bizar, deoarece se afla intr-unul dintre cele trei colturi ale Triunghiului Bermudelor, potrivit Miami New Times.

Tringhiul Bermudelor este o regiune din Oceanul Atlantic cuprinsa intre Miami din peninsula Florida, San Juan din Puerto Rico si insula Bermuda. Aici au avut loc multe disparitii misterioase.

“Nu exista nicio dovada ca disparitiile misterioase din Triunghiul Bermudelor apar cu o frecventa mai mare decat intr-o alta zona geografica din ocean”, anunta agentia NOAA.

“Paza de Coasta nu recunoaste existenta asa-numitei regiuni a Triunghiului Bermudelor ca o zona geografica de risc pentru nave si avioane. In investigatiile disparitiilor navelor si avioanelor din zona, de-a lungul anilor, nu s-a descoperit nimic care sa indice faptul ca acestea au fost rezultatul altor cauze decat cele naturale”, a declarat purtatorul de cuvant al Pazei de Coasta din SUA.

NOAA arata ca vremea neprielnica din zona, in special in timpul sezonului in care se produc uragane, si zonele de ocean cu o adancime mai mica din Caraibe ar putea fi inselatoare pentru navigatorii neexperimentati.

Mai multe teorii despre zona Triunghiului Bermudelor s-au vehiculat in timp, ca de exemplu existenta unor anomalii magnetice care ar afecta navigatia sau prezenta unor campuri de gaz metan subacvatice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img