miercuri, 24 aprilie, 2024

Salaoru (Alba Blaj) – Avem puţin noroc că întalnim Galatasaray, sper să profităm de această şansă

Distribuie:

Publicat:

Jucătoarea echipei de volei feminin CSM Alba Blaj, Adina Salaoru, a declarat, vineri, că formaţia sa are noroc că va întâlni în semifinalele turneului Final4 al Ligii Campionilor pe Galatasaray Istanbul şi speră să profite de această şansă pentru a ajunge în ultimul act.

"Sunt foarte multe emoţii la mijloc, avem aici şi trofeul, unul râvnit de toată lumea. Cred că avem ambiţia necesară şi motivaţia pentru a face tot posibilul să ne calificăm în finală. Avem puţin noroc că întâlnim Galatasaray şi nu una dintre celelalte echipe (n.r. – VakifBank Istanbul sau Imoco Volley Conegliano), sper să profităm de această şansă", a spus Salaoru.

"Galatasaray este un adversar foarte puternic, ştim foarte bine asta. Au jucătoare foarte bune care şi-au dovedit experienţa de-a lungul timpului. Este o provocare foarte mare pentru noi, însă avem un spirit de echipă mai bun care va face faţă. Dorinţa de a câştiga trofeul este foarte mare, dar trebuie să ne concentrăm pe primul pas, adică semifinala. Faptul că suntem în Final4 este ceva extraordinar. Sigur că ne dorim mai mult, nici nu mai are rost să vorbesc", a adăugat căpitanul formaţiei din Blaj.

CSM Volei Alba Blaj va întâlni formaţia turcă Galatasaray Istanbul în semifinalele Final4-ului Ligii Campionilor la volei feminin, sâmbătă, de la ora 19,00, în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Capitală.

Cealaltă semifinală va opune echipele VakifBank Istanbul, deţinătoarea trofeului, şi Imoco Volley Conegliano, tot sâmbătă, de la ora 16,00.

Duminică vor avea loc finala mică (16,00) şi finala competiţiei (19,00).
AGERPRES

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img