vineri, 29 martie, 2024

Sandra Romain – povestea celei mai cunoscute actrite romance de filme pentru adulti

Distribuie:

Publicat:

Sandra Romain este, fara dar si poate, cea mai cunoscuta si apreciata actrita romanca de filme pentru adulti.

Viata Sandrei Romain s-a schimbat radical dupa descoperirea ei de catre Floyd Agency, o agentie de filme pentru adulti, in 2001. A lucrat in industria europeana a filmelor pentru adulti pana in august 2005, cand s-a mutat in Statele Unite. A fost reprezentata de Mark Spiegler de la Spiegler Girls, Derek Hay de la LA Direct Models si de catre regizorul suedez de filme pentru adulti Mikael Grundström.

Este cunoscuta in industrie ca Sandra Romain, dar numele ei real este Maria Popescu si s-a nascut pe 26 martie 1978 la Timisoara. Viata ei inceput sa ia o alta intorsatura dupa ce seful ei i-a propus sa pozeze goala intr-o revista.

“Primul meu loc de munca a fost la o florarie, seful meu m-a vazut ca ma uitam in reviste p0rno si mi-a propus sa apar si eu in una. In aceea perioada eram casatorita de aproape cinci ani, pe sotul meu l-am cunoscut intr-o biserica” a declarat actrita.

A fost protagonista in peste 1000 de filme pentru adulti, iar numarul partenerilor pe care i-a avut depaseste 2000. Dupa o cariera lunga pe platourile de filmare, Sandra a ajuns sa castige 9 din 11 premii in aceasta industrie, iar banii nu s-au lasat asteptati. Intr-un top al celor mai apreciate actrite pentru adulti de origine romana ocupa locul intai, fara a putea fi detronata prea curand. Mai mult, a fost recompensata cu 5 premii AVN, “Oscaruri” ale industriei porno si se afla si in Top 100 al celor mai de succes actritre de filme pentru adulti din lume.

Sandra a fost casatorita 18 ani cu Paul Popescu, el insusi actor in productii pentru adulti. Cei doi s-au cunoscut intr-o tabara baptista de la Herculane, amandoi frecventand biserica baptista, desi erau ortodocsi. La 2 ani dupa ce s-au cunoscut, Sandra si Paul s-au casatorit. Ca orice cuplu aflat la inceput de drum, tinerii si-au dorit sa castige bani multi, ceea ce au si reusit, debutand amandoi ca actori. Initial, a fost curiozitatea, primele productii le-au filmat in Ungaria. Paul insa s-a retras din activitate la scurt timp, pentru ca si-a dat seama ca nu este facut pentru asta, iar Sandra si-a continuat cariera si a devenit o adevarata legenda vie in industria filmelor pentru adulti, din care a castigat, se pare, circa 5 milioane de dolari.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img