joi, 25 aprilie, 2024

Sandu Iacob i-a convocat pe handbalisti la o cafea

Distribuie:

Publicat:

Sandu Iacob si Alexandru Acsinte au strigat adunarea. Prima intalnire va fi una amicala, la o ceasca de cafea, dupa care se va trece la partea serioasa. La prima ora, handbalistii Vasluiului vor socializa intre ei, pentru a-i cunoaste pe noii veniti si pentru a afla programul de pregatire.

Primul antrenament va fi in sala de forta, pentru adaptare la efort. Dupa amiaza vor face cunostinta cu Alexandru Acsinte, secundul lui Sandu Iacob pregatindu-le acestora o perioada spartana, cu antrenamente bazate numai pe pregatirea fizica. In lipsa unui cantonament, toate exercitiile fizice vor fi facute pe stadionul Municipal, in sala polivalenta si pe dealurile din imprejurimi.

Handbalistii vasluieni vor scapa de “chin” abia la sfarsitul lunii, tinand cont ca in luna august au programate 11 partide amicale. Primul va avea loc pe 9 august, la Vaslui, in compania echipei divizionare, Stiinta Municipal Bacau. Urmeaza turneele de la Vaslui, Odorhei si Bucuresti.

Tot luni dupa amiaza vor fi prezentate si noile achizitii. Este vorba despre Radu Gusatu (transferat de la CSU Craiova), Darius Dragon (CSM Bucuresti), Silvian Amihaesi (Potaissa Turda), Alexandru si Razvan Farcas (ambii de la Minaur Baia Mare).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img