vineri, 29 martie, 2024

Sanziana Buruiana nu mai vrea sa auda de Andreea Tonciu: „Am rupt orice legatura”

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce s-a casatorit si a facut un copil, Sanziana Buruiana s-a facut femeie de casa. De cateva luni s-a mutat in Ungaria, acolo unde vinde bijuterii in cadrul unei emisiuni TV.

Vedeta a revenit in Romania si a dezvaluit ca, de cand locuielte la Budapesta, merge mai mult pe jos si astfel a slabit foarte mult.

„Mersul pe jos face piciorul frumos, in ultima vreme am cam mers pe jos. El vine de cate ori poate sa ne viziteze. Fetita si soacra stau cu mine. Eu am mai fost de multe ori la Budapesta, iar acum m-am indragostit de orasul acesta. Am venit in tara sa-i fac vaccinul Izabelei. Dupa Paste o sa ma intorc acolo. Imi doresc sa-mi fac un bussiness. Cu Andreea Tonciu am rupt de tot legatura”, a povestit Sanziana Buruiana.

Chiar daca cele doua erau cele mai bune prietene, Andreea si Sanziana se pare ca nu se mai inteleg de cateva luni. La nunta Andreei Tonciu, Sanziana Buruiana a acuzat o stare de rau si a pus totul pe seama mancarii. Mai apoi, vedeta a spus ca  a fost deochiata.

Dupa acest episod, cele doua nu au mai fost vazute impreuna. Mai mult, Andreea s-a aratat deranjata de aceste discutii.

Sanziana Buruiana s-a casatorit cu Nicolae Zuluf pe 3 octombrie 2015. Vedeta si sotul ei au impreuna o fetita, pe nume Izabela Stefania Ioana. Micuta a venit pe lume pe 7 ianuarie 2016.

Si Andreea Tonciu a devenit mama pe 8 iunie 2016 si s-a casatorit anul trecut.

sursa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img