sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, mesaj subtil pentru Laurențiu Reghecampf: “Sper ca oamenii tăi preferați să nu se…”

Distribuie:

Publicat:

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a postat un mesaj subtil pe rețelele de socializare. Tânăra a postat o imagine la InstaStory, la câteva zile după ce mama sa și încă soțul ei, Reghecampf, s-au bătut în plină stradă. Baschetbalista a avut o relație apropiată cu tatăl ei vitreg, dar se pare că lucrurile s-au schimbat radical între ei.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au format unul dintre cele mai apreciare cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au crezut împreună patru copii. Impresara și antrenorul de fotbal au un băiat, pe Bebeto. Din căsnicia cu Tibi Dumitrescu, Anamaria Prodan are două fete, Rebecca lu Sarah, iar Reghe are un fiu din mariajul cu Mariana Pfeiffer, Luca.

Despărțirea celor doi le-a provocat copiilor multă suferință. Deși lucrurile păreau că s-au calmat între cei doi foști soți, un adevărat scandal a pornit în urmă cu trei zile. Reghecampf și Anamaria Prodan s-au bătut în plină stradă, iar ambii au ajuns la secția de poliție. Sarah pare afectată de cele întâmplate și a transmis un mesaj subtil pe rețelele de socializare.

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, mesaj subtil pentru Reghecampf

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de a se finaliza. În urmă cu trei zile, între cei doi a existat o altercație violentă, în urma căreia au ajuns la poliție. Lupta dintre cei doi foști parteneri continuă. Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a postat pe rețelele de socializare un mesaj subtil, cel mai probabil la adresa lui Reghecampf.

Vreme de 15 ani, Anamaria Prodan și Reghecampf au avut o familie frumoasă și au crescut împreună patru copii. Odată cu despărțirea celor doi, fiicele Anamariei Prodan s-au îndepărtat de tatăl lor vitreg. Mesajul Sarahei a atras atenția multor internauți. „Sper ca oamenii tăi preferați să nu se transforme în străini„, este mesajul postat de fiica impresarei.

Scandal de proporții între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

În urmă cu trei zile a avut loc o altercație între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Scandalul monstru a avut loc la vila din Snagov deținută de Anamaria Prodan, iar cei doi s-au lovit reciproc. Tot momentul a fost filmat, iar imaginile au ajuns în mediul online.

În imagini se observă cum antrenorul pare să o lovească pe fosta lui soție, iar impresara ripostează cu un pumn. La doar câteva ore după scenele violente, cei doi au ajuns la sediul poliției.

Anamaria Prodan, declarații după scandalul violent de vineri seară, de la Snagov

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri după scandalul violent de vineri seara. Impresara susține că își dorește să divorțeze și să fie o femie liberă.

 „Tot acest scandal și toată această nebunie a pornit de la o emisiune de pe Youtube cu care eu nu am nici un fel de legătură. Nu am treabă cu dușmăniile realizatorului.

Nu mă interesează amanta lui Reghecampf, sau Reghecampf. Vrea să scap, atât! Vreau să divorțez, să nu mai aud! Să se termine circul ăsta! L-am rugat, ieri, cu cerul și cu pământul, dar fiind atât de deranjat și atât de alcoolizat, la prânz când a venit acasă, de focul emisiunii cu privire la amanta, a considerat că este bine să ne batjocorească!', a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img