Cand te-ai saturat de carnea de porc si vrei un preparat mai usor, incearca aceasta reteta de crap la cuptor. Este un preparat delicios si sanatos.
Ingrediente
3-4 fileuri de crap
4-5 cartofi
1 ceapa
5-6 catei usturoi
1 pahar apa
zeama de la 1 lamaie
ulei
4 linguri malai
foi de dafin
piper
sare
oregano
boia dulce
4-5 linguri suc de rosii
Mod de preparare
Fileurile le dai prin malai, apoi le prajesti in tigaie, cate 3 minute pe fiecare parte si le scoti pe prosoape de hartie. Ungi o tava cu ulei, pui cartofii feliati, ceapa taiata rondele si dai la cuptor. Separat, prepari un amestec din apa, suc de rosii, oregano, piper, sare, foi de dafin, boia si torni peste cartofi. Cand cartofii sunt aproape gata, asezi fileurile peste ei, torni usturoiul facut mujdei si lasi inca 10 minute. Le servesti cu zeama de lamaie, dupa gust.