vineri, 29 martie, 2024

Saveta Bogdan mărturisește cum a arătat cel mai greu moment din viața ei: “Când mi-au spus că a murit, i-am auzit inima bătând pe pernă lângă mine”

Distribuie:

Publicat:

Saveta Bogdan a avut parte de momente fericite, dar și de situații care i-au adus lacrimile. Îndrăgita interpretă de muzică populară ne-a povestit ce îi amintește cel mai mult de casă, dar și cât de greu a fost momentul în care i-a murit mama.

Iarna și Sărbătorile îi aduc Savetei Bogdan aminte de casa părintească din Ardeal, acolo unde mama îi pregătea sarmalele pe vatră. Îndrăgita interpretă de muzică populară a vorbit cu jurnaliștii WOWbiz.ro despre preparatele tradiționale românești, despre luna decembrie și copilărie, dar și despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei.

Saveta Bogdan ne-a mărturisit cum a afla t că mama ei a murit și mai ales ce I s-a întâmplat la scurt timp după ce a primit telefon de la sora ei care se afla în Ardeal.

Saveta Bogdan, amintiri din casa părintească

Saveta Bogdan este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din țara noastră, însă nu sunt mulți cei care știu cum arăta copilăria artistei, la casa părintească din Ardeal.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img