miercuri, 24 aprilie, 2024

Scandal cat casa la Asia Express! Jojo si Paul Ipate nu vor sa mai auda de emisiunea de la Antena 1

Distribuie:

Publicat:

Jojo si Paul Ipate reprezinta singurul cuplu care a participat la Asia Express si nu a dorit sa apara la televizor dupa finele competitiei. Acestia au parasit de curand show-ul de aventura din cauza unor probleme cu spatele ale actorului caruia i-a fost sugerat sa nu mai participe. Actorul se confrunta cu dureri de spate din cauza herniei de disc, afectiune care s-a agravat odata cu probele grele din concurs.

Jojo si Paul Ipate, scandal dupa Asia Express

„Celor care au ales sa imi trimita zeci de mesaje negative le spun atat: va inteleg. Sunt convinsa ca nu sunteti oameni rai. Imi place sa cred ca binele face parte din fiecare om care exista pe aceasta planeta, chiar daca lucrurile par altfel uneori. Aparentele inseala”, a fost mesajul transmis de Jojo, dupa parasirea concursului, pe un site de soccializare. Vedetele concurente au afirmat faptul ca li s-au scos declaratii din context.

„Un montaj iscusit poate functiona perfect in conditiile in care intri deja in povestea creata. Este o linie fina intre real si ireal atunci cand privesti un reality show, pentru ca in cele din urma este un format de televiziune. Asa ca eu va rog sa il priviti si rational daca se poate, si nu altfel.”

Vica Blochina, atac la adresa emisiunii Asia Express

Vica Blochina s-a numarat si ea printre concurentii show-ului de aventura. Vedeta a afirmat faptul ca Producatorii au facut declaratii urate la adresa sa, venite din partea Lorei, pentru ca aceasta sa starneasca discutii nebunuite. „La sfarsitul fiecarei zile ne vedeam si atunci te intrebau ce parere ai despre colegi. Si la un moment dat mi-au spus „stii ca Lora a spus despre tine asa si asa’. Dar eu nu am vazut sa spuna asa ceva.

Lora spune ca nu a spus asa ceva. Si eu am spus „uratenia pamantului’, dar in masina aia era Lora, dar eu nu am stiut ca ea e acolo. Eu am spus asa la general, in gluma’, a spus Vica Blochina. Lora a gasit explicatia tuturor nedreptatilor: „Ca sa ne poata uni si sa iasa cu scantei s-au incercat niste barfe. Eu nu am stiut despre chestia asta, acum am vazut la tv. Mi-e frica de ce o sa mai aud.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img