vineri, 19 aprilie, 2024

Scandal dupa lansarea piesei ”Rapido”, semnata de Ruby, Costi & Salam! Fanii revoltati: ”Pentru Rege ati ramas fara versuri?”

Distribuie:

Publicat:

E scandal după lansarea piesei ”Rapido”, semnată de Ruby, Costi & Salam, o colaborare-bombă care ar fi trebuit să trimită peisa ”Rapido” pe primele locuri în trending încă din primele ore! Nu a fost însă așa, iar motivul nu ține de calitatea  melodiei lui Costi, care este în acest moment unul dintre cei mai titrați producători români peste hotare.

Motivul este unul la care probabil nu s-a gândit nimeni atunci când s-au făcut înregistrările. Fanii sunt revoltați pentru faptul că Florin Salam cântă ”prea puțin”. Practic, manelistul nu are propria strofă ci doar câteva interjecții care să mai împăneze melodia și să-i dea mai mult ritm. În aceeași situație se află și Costi Ioniță, care apare pe ici pe colo cu câte un sunet.

Scandal după lansarea piesei ”Rapido”, semnată de Ruby, Costi & Salam! Ce spun fanii?

”Cred că lipsește o bucată din piesă! Unde cântă Salam și Costi”.

”Florin Salam este ăn melodia asta doar pentru nume”.

”Ce accent ciudat are Salam în spaniolă, nu am înțeles nimic. O fi catalană? Că aud doar tiki taka”.

”Pentru rege ati rămas fără versuri. Dacă avea mai mult de cântat pe stilul lui ieșea o piesă hit” – sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor la piesa ”Rapido”.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img