vineri, 29 martie, 2024

SCANDAL IN COALITIE! Liviu Dragnea, despre desfiintarea pilonului II de pensii, anuntata de Misa, viitor ministru al Finantelor: „O prostie! ”

Distribuie:

Publicat:

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost intrebat, joi, inainte de a intra in sala de plen reunit unde urmeaza a se da votul de investitura pentru Cabinetul Tudose, despre desfiintarea pilonului II de pensii, anuntata de ministrul propus pentru Finante, Ionut Misa, el raspunzand: „O prostie!”.

Pilonul II de pensii se va desfiinta, iar banii se vor intoarce la cei care au cotizat, acestia avand posibilitatea de a opta pentru bugetul asigurarilor sociale sau pentru pilonul III de pensii, a declarat, joi, Ionut Misa, dupa validarea sa in functia de ministru al Finantelor.

“Pilonul II de pensii se va desfiinta, iar banii se vor intoarce la cei care au cotizat, acestia avand posibilitatea de a opta pentru bugetul asigurarilor sociale sau pentru pilonul III de pensii. Vor opta intre stat si privat”, a declarat Ionut Misa.

Acesta a spus ca masura ar urma sa intre in vigoare spre sfarsitul anului.

Liderii coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, au fost intrebati, joi, daca exista tensiuni in interiorul coalitiei, in legatura cu masurile incluse in noul program de guvernare.

“Ne-am certat pe cravate, da”, a raspuns Dragnea, ironic, evitand sa faca alte declaratii.

Intrebat daca a fost informat in legatura cu modificarile din programul de guvernare, Tariceanu a evitat sa raspunda. Mediafax.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img