vineri, 19 aprilie, 2024

SCANDAL intre blondele din PNL. Gorghiu o ataca pe Raluca Turcan

Distribuie:

Publicat:

Fostul presedinte al PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, ca un lider din conducerea PNL nu are voie sa jigneasca partidul spunand ca „este praf”, asa cum a declarat Raluca Turcan, la Cluj, afirmand ca membrii care au muncit nu trebuie sa fie jigniti.
„Sunt penibili si ridicoli cei din PNL care vorbesc despre soarta PNL identica cu cea a PNTCD. Este un discurs superficial si nu pot sa inteleg cum cineva care are pretentia ca este membru al PNL, care este in conducerea PNL sa spuna ca partidul este praf, cata vreme partidul este format din membrii. Este suma membrilor sai pe care nu ai voie sa ii jignesti indiferent care este numele tau”, a declarat fostul presedinte al PNL Alina Gorghiu.
Intrebata daca ii reproseaza Ralucai Turcan declaratia facuta la Cluj, Alina Gorghiu a afirmat ca numele nu este relevant.
„Eu nu am sa spun un nume pentru ca este nerelevant numele. Mi-as reprosa si mie daca as avea din greseala o declaratie de genul acesta. Eu nu cred ca trebuie sa jignesti membri PNL care au muncit. Poti sa nominalizezi o persoana care a ales o strategie gresita. Poti sa te certi pe tine in oglinda ca ai votat cot la cot cu toata conducerea pentru a lua o decizie, dar nu cred ca poti sau ai voie sa jignesti tot partidul si toti membri sai spunand ca sunt praf”, a adaugat Alina Gorghiu. Mediafax.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img