vineri, 19 aprilie, 2024

Scandal monstru! Inna, acuzata ca a stricat casnicia unui actor renumit

Distribuie:

Publicat:

Inna este cea mai populara cantareata din Romania pe plan international. Melodiile ei au facut furori in intreaga lume, iar managerul ei a gasit in mod cert cheia catre succes. Artista a devenit un adevarat brand, iar tarifele ei pentru concerte sunt unele destul de piperate. Pana acum, ea nu a intrat in niciun scandal, iar ziarele au vorbit doar despre proiectele ei muzicale.

Lucrurile par sa se schimbe in ultima perioada. Presa din Turcia a speculat ca sotia renumitului actor Burak Ozcivit (Kemal) ar fi facut crize de gelozie dupa ce acesta a filmat un spot publicitar la un sampon impreuna cu artista din Romania. S-a zvonit chiar ca cei doi ar avea o relatie, dar niciunul dintre cei doi protagonisti nu a confirmat in vreun fel informatia.

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen si-au unit destinele anul trecut si formeaza unul dintre cele mai reusite cupluri din Turcia. Ei s-au casatorit in vara anului 2017 iar nunta lor a fost un eveniment international, care a avut loc la cateva luni dupa finalizarea filmarilor pentru serialul “Dragoste infinita”, productia-fenomen care s-a difuzat in zeci de tari, inclusiv in Romania, prin intermediul Kanal D.

Inna a dezmintit zvonurile legate de ea si actorul turc intr-o declaratie pentru wowbiz.ro: “Burak este oficial primul meu “profesor” de limba turca! Mi-a facut placere sa lucram impreuna. A fost foarte tare si ne-am super distrat pe set.Turcia este tara in care publicul m-a primit mereu cu bratele deschise si sunt super emotionata pentru acest proiect. Abia astept sa va aratam ce a iesit”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img