vineri, 19 aprilie, 2024

Scandal urias din cauza lui Cristian Pomohaci. A fost dat afara dintr-un concert: ”Aveam informatii ca se va da cu oua in el”

Distribuie:

Publicat:

Este scandal urias intr-o comuna din judetul Galati, dupa ce primaria l-a invitat pe Cristian Pomohaci sa cante la o sarbatoare organizata de ziua localitatii.

Primaria se lauda de cateva zile cu invitatii speciali la concert. Cristian Pomohaci a fost invitat sa cante alaturi de Vali Vijelie si Laura Lavric, pe bani frumosi.

Vestea ca va veni Pomohaci i-a infuriat pe sateni, iar comuna s-a impartit in doua. Primarul a fost nevoit sa ia o decizie radicala.

Anuntul ca personajul controversat va canta la sarbatoarea comunei a fost facut de primarie pe pagina de Facebook a institutiei, iar reactia satenilor nu s-a lasat asteptata. In mediul virtual s-a iscat o disputa intre cei care-l sustin pe Cristian Pomohaci in „razboiul” lui cu Biserica Ortodoxa ori cu Justitia si cei care cred ca primaria n-ar fi trebuit sa ivite, pe bani publici, un artist controversat. O parte dintre comentarii in care rapsodul era interpelat cu cuvinte obscene au fost sterse, dar atacurile cu limbaj moderat la adresa artistului au fost pastrate, la fel ca si comentariile care il ridica in slavi.

Unii au sarit sa apere dreptul artistului de a avea orice orientare sexuala isi doreste, amintind nume mari ale muzicii, precum Elton John sau Freddie Mercury, in vreme ce altii i-au contrazis, cu argumentul ca artistii amintiti nu era cercetati penal pentru coruperea sexuala a unor minori, ca in cazul lui Pomohaci.

”Avand in vedere de reactiile cetatenilor, am cautat sa evitam un eventual scandal. Am fost anuntati ca se pregatesc oameni care vin sa arunce cu oua in el. Cand l-am invitat, am tinut cont de calitatile lui vocale, insa oamenii s-au impotrivit. Pomohaci cerea 1.000 de euro pentru prestatie”, a declarat primarul comunei Tulucesti, scrie Antena 3.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img