marți, 23 aprilie, 2024

Scandal URIAS la Scoala de Politie! Momentele ORIBILE prin care a trecut o politista pentru a deveni om al legii

Distribuie:

Publicat:

O politista care a absolvit recent cursurile scolii de la Campina a dezvaluit prin ce cosmaruri a fost nevoita sa treaca, pentru a deveni om al legii.

Intr-o scrisoare transmisa sindicatului “Diamantul” politista care a terminat cursurile de trei luni la Scoala de Politie Campina pe 27 aprilie a explicat ca a ramas socata de ceea ce a vazut acolo. “In decursul celor 3 luni, nu a existat nici macar un medic la cabinetul medical, pentru cei 1.300 de cursanti. Sunt doar doi asistenti, foarte slab pregatiti si a caror singura reactie in momentul in care un cursant are nevoie de ajutor, este de a-l indruma la UPU Campina. Totodata, respectivii asistenti par de cele mai multe ori deranjati in momentul in care li se solicita ajutorul. Am avut o experienta personala legata de cele expuse, cand unul dintre asistenti mi-a vorbit urat si pur simplu m-a facut sa ma simt cumva vinovata ca i-am solicitat ajutorul. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca in nicio zi nu ii gasea nimeni pana la ora 10 la cabinet”, a inceput actuala politista.

Pe langa mizeria din grupurile sanitare si neregulile de la poligonul de trageri, politista a semnalat un aspect extrem de interesant, cu iz de scandal sexual. “La orele de sport, am avut profesori care se holbau efectiv la colegele care faceau diverse exercitii si faceau diverse glume deplasate si cu tenta sexuala. (…) Am asteptat pana la finalul cursului pentru a va scrie, intrucat m-am temut de reactia la care m-as fi putut expune ca urmare a unei astfel de relatari. Totusi, doresc ca numele meu sa ramana anonim, intrucat sunt convinsa ca as putea avea parte de neplaceri din partea actualilor mei sefi, intrucat voi fi considerata o persoana care nici nu a venit bine in sistem si deja incepe sa se planga. Insa consider ca este de datoria fiecarui angajat sa semnaleze diverse situatii anormale, acesta fiind singurul mod in care lucrurile se pot imbunatati. Pentru noi au fost doar 3 luni, insa sunt mii de elevi care suporta aceste lucruri 2 ani…”, a marturisit agenta.
sursa: SpyNews 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img