miercuri, 24 aprilie, 2024

SCANDALUL din PNL ia amploare: O organizatie vorbeste despre ‘lupte intestine si fratricide’

Distribuie:

Publicat:

Rareș Bogdan și Robert Sighiartău vor să dea o lovitură de palat în PNL și i-au cerut capul lui Ludovic Orban! Cei doi lideri spun că în spatele lor stau mai multe filiale din Ardeal. Din Harghita, șeful organizației județene, Sebastian Buzilă, vorbește despre ”luptele intestine și fratricide” care au loc în partid.

În legătură cu informațiile apărute în presă, precum că PNL Harghita s-ar situa în „tabăra anti-Orban”, vă precizez următoarele:

Dezmințim categoric aceste informații. Noi, filiala Harghita a PNL ne-am ținut și ne ținem departe de toate „jocurile de putere” din cadrul diverselor curente de opinii de la vârful partidului.

Nimeni din conducerea filialei, cu atât mai puțin președintele acesteia, nu a fost contactat de nici un organ de presă, agenție de știri sau post de televiziune pentru a-și arăta adeziunea față de o „tabără” sau alta. Nu înțelegem de unde au apărut asemenea informații, „pe surse”, dar care nu au nici o susținere în realitate.

PNL Harghita consideră că partidul la momentul actual are o conducere aleasă în mod statutar, iar aceasta trebuie să-și facă datoria față de români, prin implementarea programului de guvernare.

Noi, PNL Harghita considerăm că în momentul de față, principala îndatorire a partidului nostru, a conducerii acestuia în mod special, o constituie buna guvernare a țării, prin îndeplinirea promisiunilor făcute românilor care ne-au acordat votul lor și care așteaptă multe de la noi.

Cu atât mai mult nu este momentul acum de lupte intestine, fratricide, cu cât vedem că situația este una foarte dificil de gestionat în special datorită pandemiei.

Refuzăm implicarea filialei noastre în aceste scenarii de „luptă” între diverse tabere și ne arătăm dezamăgirea față de cei care au răspândit informații false ca provenind din rândul nostru.”, precizează președinte PNL Harghita, Sebastian Buzilă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img