News Flash:

SCENE INCREDIBILE Gigi Becali și-a transformat palatul în spital: Tratează doar măicuțe și preoți bolnavi

24 Mai 2021
309 Vizualizari | 0 Comentarii
media 149171233538629400

Gigi Becali este, probabil, cel mai mare filantrop român! Un episod ce pare desprins din filme a fost relatat de Dumitru Dragomir, fost șef al LPF și fost deputat PRM.

Dragomir a povestit cum a fost în ”palatul” lui Becali de lângă sediul Guvernului și a văzut cum dădea bani preoților pe care îi găzduise, în clădire, pentru a se trata de COVID-19. Conform spuselor lui Dragomir, Becali tratează și găzduiește măicuțe și preoți în camerele de la etajul ”palatului” său.

„Bă, mă duc la el să cumpăr pământ. Avea pe masă un teanc de bani. Văd doi preoți care coborau pe scară. ”Știți, domnule Becali, am stat două săptămâni, acum mă simt sănătos. «Vă mulțumesc mult, acum sunt sănătos”. Eu mă uitam la ei. Și îl întreabă Gigi Becali: «Părinte ai nevoie de bani? Ai bani?». N-a terminat fraza. I-a dat o mie, apoi i-a mai dat o mie. I-a dat două mii unui preot.

Eu îl întreb: «Băi, Gigi, ce e cu popii ăștia aici?». Și el zice «băi, vorbește frumos, n-ai voie să înjuri». Sus, la etaj, sunt nu știu câte măicuțe, într-o parte, și alți 14 preoți bolnavi în altă parte. Vă jur! În palat, vă dau cuvântul meu de cinste, de onoare și de om. La el în palat avea măicuțe bolnave și preoți care stăteau de două luni cu tratament acolo, în palat.”, a povestit Dumitru Dragomir, la Realitatea PLUS.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0839 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027899 (s)