joi, 18 aprilie, 2024

SCENE SOCANTE Doi barbati au fost gasiti CARBONIZATI, dupa stingerea unui incendiu: Unul era in stare de putrefactie

Distribuie:

Publicat:

Pompierii timişoreni au descoperit, luni seara, doi bărbaţi decedaţi, în timpul unei intervenţii de stingere a unui incendiu în anexa unei locuinţe din Timişoara, unul fiind în stare avansată de putrefacţie, iar altul, în zona incendiată, care prezenta arsuri.

"O persoană a fost găsită la 30 m de focar, în stare avansată de putrefacţie, iar alta, în zona incendiată, care prezenta arsuri. Noi nu cunoaştem exact împrejurările în care au decedat cele două persoane", a declarat pentru AGERPRES ofiţerul de serviciu al ISU Timiş, sublocotenent Răzvan Zamfira.

Potrivit ISU Timiş, după efectuarea recunoaşterii s-a constatat faptul că incendiul se manifesta la anexa imobilului pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp, iar pompierii au acţionat de urgenţă pentru a localiza incendiul. Din cauza spaţiului mic de acces spre focar, aceştia au ocolit casa, încercând să pătrundă printr-un imobil învecinat. Pe timpul intervenţiei au fost identificaţi cei doi bărbaţi decedaţi.

La locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere, o autospecială de serviciu, un echipaj SMURD şi 12 pompieri. În aceste momente se intervine pentru înlăturarea efectelor negative provocate de incendiu.

Cauza probabilă a incendiului se va stabili după finalizarea intervenţiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img