marți, 16 aprilie, 2024

Scoala Gimnaziala „Stefan Ciobotarasu” Lipovat : Pe podium la fotbal!

Distribuie:

Publicat:

Scoala Gimnaziala „Stefan Ciobotarasu” Lipovat nu se dezminte nici anul acesta in ceea ce priveste performanta sportiva! Prin eforturile profesorilor Daniel Epure si Adnana Madalina Furcoi, prin sustinerea oferita de conducerea scolii, o mana de copii inimosi, care iubesc sportul si competitia, au obtinut rezultate remarcabile, care promit un viitor stralucit sportului scolar vasluian din mediul rural.
Desi conditiile de desfasurare a activitatilor de pregatire sunt destul de precare, de cativa ani ne-am obisnuit ca aceasta scoala sa reprezinte judetul Vaslui la etapa zonala si nationala din cadrul Olimpiadei Gimnaziilor sau din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar.
Anul acesta, echipa de fotbal fete, nivel primar, a reusit o dubla performanta. Echipa, formata din elevele Berghiu Elena, Neagu Maria, Istrati Petronela, Ursachi Denisa, Cotarci Alexandra, Mocanu Denisa, Manole Daniela si Berghiu Sabina, a participat la doua faze zonale ale unor competitii prestigioase. 
Astfel fetele, coordonate de cei doi profesori dedicati, Daniel Epure si Adnana Madalina Furcoi, au participat la etapa zonala din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar, desfasurata la Falticeni, obtinand un prestigios loc II. Echipa care a reprezentat judetul Vaslui a invins echipele judetelor Botosani si Bacau, pierzand in finala in fata echipei judetului gazda, Suceava.
De asemenea, la doar o saptamana distanta, aceeasi echipa a participat la faza zonala din cadrul competitiei Nationale Cupa Tymbark, desfasurata la Roman, obtinand locul al treilea.
Aceste victorii sunt marturii ale faptului ca, in ciuda dificultatilor intampinate, copii simpli, animati de dragostea pentru sport, dar si de profesori care au competitia in sange, pot sa obtina performante reale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img