vineri, 29 martie, 2024

Scolile din judetul Vaslui sunt in trend. Au toaletele in fundul curtii – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Trist dar adevărat! Deși acest judet a dat nume cu greutate si care au făcut istorie in mai toate domeniile, acum acesta este tratat cu indiferenta de autorități. Fără utilități , fără drumuri de acces si mai nou… pe primul loc la capitolul toalete in curtea școlii.

Intr-o postare pe rețeaua de socializare, ministrul Pop declara nonșalant ca “la 159 de ani de la Unirea Principatelor Române avem 2418 unităţi şcolare cu grupurile sanitare în exterior. Prin programul de guvernare PSD-ALDE, în cel mult 3 ani, autorităţile locale, judeţene şi centrale vor face ca toate unităţile şcolare din România să aibă condiţii decente pentru educaţia elevilor şi preşcolarilor”, a scris acesta.           

     
Conform documentului prezentat cele mai multe instituții scolare ce se confrunta cu acest fenomen sunt: Vaslui (389), Suceava (219), Botoşani (207) şi Iaşi (207), iar cele mai puţine în Ilfov (o singură unitate), Mureş (două), Giurgiu (opt) şi Covasna (10).  Dacă ar fi sa emitem o ipoteza aceea ar fi ca: tot atâtea gospodarii nu au acest lucru acasa.              

 
România e una singura sau sunt mai multe-Romanii între granițele aceleiasi tari???

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img