vineri, 29 martie, 2024

Se afla in tura de noapte la spital, cand a aflat ca iubitul sau este adus de urgenta acolo. Gandindu-se la ce e mai rau, s-a dus intr-un suflet sa il vada. Ce a aflat de la el dupa… La asa ceva chiar nu se astepta nimeni

Distribuie:

Publicat:

Se afla in tura de noapte la spital, cand a aflat ca iubitul sau este adus de urgenta acolo. Gandindu-se la ce e mai rau, s-a dus intr-un suflet sa il vada. Ce a aflat de la el dupa… La asa ceva chiar nu se astepta nimeni. Dupa ce au grija in fiecare zi de o multime de pacienti, medicii de la camera de garda stiu ca viata se poate schimba intr-o fractiune de secunda si ca un singur moment de neatentie poate fi fatal. Atunci cand o asistenta si-a vazut iubitul venit cu ambulanta, a stiut ca ceva este in neregula si a intrat imediat in panica.

Betty Salam, despre sarcina: „Catalin a avut o problema personala, nu voiam sa fac vreo prostie…”

In timpul turei sale, Lauren Trulli a avut un pacient mai putin obisnuit, chiar pe iubitul sau. Asistenta medicala a primit vestea ingrijoratoare ca iubitul sau se afla in ambulanta spre spitalul in care lucreaza si s-a grabit sa il astepte la camera de garda. Femeia stia ca iubitul ei are o reactie alergica la alune si a crezut ca acum are o asemenea reactie, asa ca a alergat intr-un suflet pentru a-i fi alaturi.

Insa totul s-a schimbat in cateva secunde, caci dupa ce Tom a ajuns in interiorul spitalului a coborat de pe targa, s-a asezat intr-un genunchi si a cerut-o de sotie pe Lauren de fata cu toti colegii ei, care au fost complici la aceasta cerere in casatorie neobisnuita „Aceasta este cea mai buna cale ca sa te surprind”, i-a spus Tom iubitei sale, care a fost socata de aceasta surpriza si a reusit sa se linisteasca. Tanara, extrem de emotionata, a acceptat cererea in casatorie a lui Tom.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img