vineri, 19 aprilie, 2024

Se anunta un nou miting important impotriva lui Klaus Iohannis

Distribuie:

Publicat:

Romania a intrat in zodia protestelor si dupa imaginile impresionante din Piata Victoriei, a urmat replica taberei care sustine PSD si Guvernul.

Pe langa mitingul de la Cotroceni, colonelul Mircea Dogaru, seful sindicatelor ofiterilor pensionati, anunta, la Romania TV, un nou miting de amploare impotriva presedintelui Klaus Iohannis.

Dupa mitingurile spontane a sute de mii de romani din orasele mari ale tarii impotriva ordonantelor Guvernului Grindeanu de salvare a politicienilor corupti, la inceput timid, apoi din ce in ce mai agresiv, PSD a organizat mai multe mitinguri. Unul dintre ele este cel zilnic din fata Palatului Cotroceni. Ultimul, cel organizat sambata la Pitesti, a fost cel mai mare. Peste 6.000 de oameni au fost adusi in oras cu autocarele pentru a scanda impotriva presedintelui Iohannis.

Mircea Dogaru a devenit cunoscut dupa unul dintre cele mai agresive mitinguri ale militarilor si politistilor impotriva fostului presedinte Traian Basescu, la care s-a scuipat pe insemnele statutului si s-a scandat pentru prima data “Iesi afara/Javra ordinara!”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img