vineri, 19 aprilie, 2024

SE DESCHIDE TARGUL EDUCATIONAL AL OFERTELOR SCOLARE

Distribuie:

Publicat:

Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Vaslui organizeaza cea de optsprezecea editie a Targului Educational , activitate de orientare scolara si profesionala adresata , in primul rand, elevilor care finalizeaza invatamantul gimnazial.                                   
Evenimentul reuneste toate liceele din judetul Vaslui si institutiile scolare reprezentate de Centrul Militar avand ca scop prezentarea ofertelor educationale pentru anul 2017-2018, profiluri si specializari, invatamantul profesional , conditiile de studiu pentru fiecare unitate scolara.    
 
Organizatorii isi propun ca elevii sa gaseasca informatii importante astfel incat sa ia cele mai bune decizii privind cariera si traseul lor educational. Sunt asteptati sa participe la acest eveniment atat elevii, parintii , cadrele didactice precum si alte persoane interesate.
 
Fiecare liceu va amenaja un stand de prezentare a ofertei educationale intr-unul dintre centre.    
La Vaslui la Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala in data de 5 Aprilie intre orele 10- 15, la Barlad la Colegiul  National „ Gh. Rosca Codreanu” pe data de 6 Aprilie la orele mentionate mai sus si la Husi in incinta Colegiului national „ Cuza Voda”’.      
 
 „ De asemenea se va continua actiunea „ Dai carte, ai parte  „ prin care  intentionam sa dotam o biblioteca dintr-o scoala din mediul rural cu carti pentru copiii , donate de cei care vor veni sa viziteze standurile Targului Educational” ,  ne-a declarat Daniela Laic director CJRAE Vaslui.                                                                              

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img