vineri, 29 martie, 2024

Se pregateste meciul secolului – Unul dintre cei mai mari pugilisti din istorie ar putea reveni in ring

Distribuie:

Publicat:

Sportivul britanic Dillian Whyte a mărturisit că i-a făcut o invitație unuia dintre cei mai mari pugiliști din istorie, Wladimir Klitschko, pe care acesta nu a refuzat-o. Whyte vrea să își măsoare forța cu ucraineanul, potrivit mediafax.

"Klitschko revine cu siguranță. I-am oferit o luptă și ne-a spus că are nevoie de două meciuri de încălzire înainte de a intra în ring cu mine. Este un compliment uriaș în ceea ce mă privește pentru că a fost campionul absolut atâția ani.

100% revine în box. Este un tip inteligent și știe cum să se joace cu presa. Face ceea ce a făcut atâția ani. Pentru Klitschko este importantă legenda, nu contează banii. Vrea doar să își întărească imaginea în acest sport. Dacă revine și pierde nu se întâmplă nimic. Dacă revine și câștigă, e uimitor", a spus Dillian Whyte (30 de ani), pentru BBC.

Sportivul britanic este deținătorul titlurilor WBC Silver și WBO International la categoria grea, în timp ce Wladimir Klitschko (42 de ani) s-a retras din box după ce a fost învins de doi britanici, Tyson Fury și Anthony Joshua, în ultimele sale două lupte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img