vineri, 19 aprilie, 2024

Sebastian Ghita, inregistrare de ultima ora. Declaratii uluitoare

Distribuie:

Publicat:

O inregistrare uluitoare care va provoca adevaratul cutremur de pe scena politica a fost difuzata miercuri de Romania TV. Dovezi inconstestabile prezentate de Sebastian Ghita despre legaturile sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, la cel mai inalt nivel cu politicieni si sefi ai serviciilor straine. Vedeti mai jos o inregistrare pe care Sebastian Ghita a lasat-o la redactia televiziunii Romania TV in urma cu o saptamana.

“Niciun argument si nicio ratiune nu ma va mai putea face sa tac. Ceea ce se intampla astazi in Romania este o chestiune de nedescris. DNA-ul este instrumentul folosit de mai marii zilei si de catre interesele staine pentru a zdrobi votul romanilor. Liviu Dragnea a fost tot timpul campaniei sale santajat si amenintat sa nu devina prim ministru. In ultima perioada am fost si eu vizitat de un avocat apropiat al DNA-ului care in mod direct mi-a spus ca daca fac niste denunturi impotriva lui Liviu Dragnea mai am o sansa. Ni s-a spus ca daca stiu ceva despre familia lui Liviu Dragnea rasplata va fi lipsa agresiunii impotriva familiei mele. Mi-au spus ca imi vor duce mama la DNA. Mi-au spus ca imi vor aresta fratele si prietenii si o sa ma intalnesc cu toti la inchisoare”, spune Sebastian Ghita in inregistrare.

Judecatorii de la ICCJ au decis, marti, ca Sebastian Ghita sa ramana sub control judiciar pe cautiune cu interdictia de a parasi teritoriul Romaniei, in dosarul in care acesta a fost trimis in judecata de DNA Ploiesti alaturi de fosti sefi din politie si parchete. Decizia este definitiva.

Sebastian Ghita a fost reprezentat, marti, de trei avocati, care au spus ca au incercat sa ia legatura cu el, dar nu au reusit si au imputernicire avocatiala semnata de fratele acestuia.

Fostul deputat Sebastian Ghita este cautat din 21 decembrie, dupa ce a fost chemat la DNA Ploiesti, in dosarul de coruptie privind vizita din 2012 a fostului premier britanic Tony Blair in Romania, si nu s-a prezentat, ulterior pe numele lui fiind emis un mandat de aducere.

Sebastian Ghita nu avea dreptul sa plece din tara fara acceptul procurorilor pentru ca decizia din 16 decembrie, pana la judecarea contestatiei, nu era definitiva. Politistii l-au cautat pe Sebastian Ghita la locuinta sa din Ploiesti, dar si in alte locuri pe care acesta le frecventa, insa nu l-au gasit, iar in 22 decembrie au anuntat Inalta Curte de Casatie si Justitie ca fostul deputat a incalcat termenii controlului judiciar pe cautiune.

De asemenea, politistii au informat DNA Ploiesti ca Sebastian Ghita nu a fost gasit dupa ce pe numele lui a fost emis mandatul de aducere.

Continuarea pe RomaniaTV

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img