joi, 25 aprilie, 2024

Sechestru pe apartamentul premierului Victor Ponta

Distribuie:

Publicat:

Procurorii DNA au pus sechestru asigurator pe un apartament al premierului Victor Ponta pentru a recupera prejudiciul in dosarul Turceni-Rovinari. Potrivit raportului de expertiza financiar-contabila, prejudiciul produs de Ponta, ca urmare a infractiunii de complicitate la evaziune fiscala, se ridica la suma de peste 51.300 lei.

Victor Ponta, urmarit penal in Dosarul Turceni — Rovinari, s-a prezentat, miercuri, la DNA, unde i s-a inmanat raportul de expertiza financiar-contabila.

“Mi s-a dat expertiza. Am platit cu 2000 de lei in plus taxe, dar nu le mai cer inapoi de la statul roman”, a declarat Ponta la iesirea din sediul DNA, refuzand sa faca alte declaratii.

DNA a venit cu precizari in legatura cu prejidiul rezultat in urma expertizei solicitate de premier.

“Ca urmare a finalizarii raportului de expertiza fiscala si contabila dispusa in cauza, la data de 19 august 2015, inculpatului Ponta Victor –Viorel i s-a inmanat un exemplar al expertizei si i s-a comunicat faptul ca s-a dispus masura sechestrului asigurator asupra unui apartament aflat in proprietatea inculpatului, in vederea recuperarii prejudiciului.

Potrivit raportului de expertiza, prejudiciul produs ca urmare a infractiunii de complicitate la evaziune fiscala retinuta in sarcina inculpatului Ponta Victor –Viorel se ridica la suma de 51.321,80 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img