sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Secretul frumusetii femeilor din Coreea

Distribuie:

Publicat:

Ai putea crede ca natura a fost mai darnica cu femeile din Coreea de Sud pentru ca sunt mai inzestrate decat restul, tenul lor mentinandu-se intr-o stare excelenta in mod natural. Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa. Secretul lor este si la indemana ta!

Un studiu recent al Organizatiei Mondiale a Sanatatii arata ca femeile din Coreea de Sud sunt in topul longevitatii. Cum reusesc?

Cercetatorii sustin ca alimentul minune este  „kimchi", un fel de mancare bazat pe legume fermentate. Altfel spus, muraturile le mentin tinere si le ajuta sa aiba o piele catifelata.

insa asta nu este tot. Coreencele acorda o importanta deosebita pielii, folosind produse inovatoare. "Sunt foarte tehnologizati, inoveaza foarte mult, au o cercetare foarte, foarte buna si dezvolta produse foarte bune si calitative care prind foarte bine in zona Europei si a Americii. Ei sunt cunoscuti pentru un ten bine ingrijit si evident ca produsele pentru un tip de ten coreean sunt foarte calitative si foarte bune", a declarat George Man, owner agentie de PR specializata in lifestyle. sursa: digi24.ro
G.U.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img