vineri, 29 martie, 2024

Secretul intunecat al Ginei Pistol! Parasita de tata, iubita lui Smiley a ajuns sa traiasca in cel mai rau-famat cartier bucurestean! Dezvaluiri exclusive

Distribuie:

Publicat:

Gina Pistol, viitoarea soție a lui Smiley, figurează în acest în acte la o adresă din cel mai rău-famat cartier bucureștean din anii '90-2000.

Gina Pistol, mama copilului lui Smiley, este doar "rezidentă" la vila pe care artistul piteștean și-a construit-o în Cernica.

În buletin, Pistol apare la o adresă din Calea Ferentari, aproape de intersecția cu Sebastian, la câteva străzi distanță de casa în care locuia Sile Cămătaru. Este aceeași adresă pe care Gina Pistol o are de când era adolescentă și pe care n-a schimbat-o indiferent ce iubit celebru și bogat ar fi avut.

Părăsită de părinți la 3 zile, a fost crescută de o bunică

Gina Pistol este una dintre vedetele extrem de discrete atunci când vine vorba despre viața de familie. Totuși, WOWbiz.ro a aflat că la adresa din Ferentari locuiește mama fostului iepuraș Playboy și tot acolo a locuit și fratele Ginei. Părinții vedetei sunt divorțați iar prima parte a copilăriei, Pistol și-a petrecut-o la bunica din partea tatălui ei.

Gina Pistol a făcut lucrurile așa cum a știut

Gina Pistol nu a vorbit mulți ani cu tatăl ei, fiind convinsă că a abandonat-o după naștere.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img