sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Secretul lui Feli! Cum a reusit de fapt sa slabeasca 30 de kg! Dramele nestiute din viata ei

Distribuie:

Publicat:

Feli Donose este una dintre cele mai bune voci feminine la ora actuala. Aceasta a debutat in muzica la Vocea Romaniei in echipa Moga si desi nu a castigat, a fost cooptata de Smiley la HaHaHa Production si de atunci cariera ei a cunoscut o ascensiune fulminanta. Cand a aparut, cantareata avea mai mult cu 30 de kg ca acum, dar nu o deranja. Era fericita si avea multa incredere in ea.

In anul 2016, a clacat pe plan emotionat dupa ce a fost coplesita de probleme. Mai mult decat atat, dupa ce a incercat toate dietele posibile, artista a decis ca singura cale de a ajunge la un corp asa cum visa este operatia la stomac. Asa ca a facut acest pas. Feli a recunoscut la Teo Show, in 2017, ca nu i-a fost usor sa ia aceasta decizie si ca dupa interventie, timp de o luna, a trebuit sa faca o injectie in burta si sa manance doar o supa cu legume fierte. Artista a recunoscut ca nu s-ar fi descurcat fara prietena sa, Catalina de la HaHaHa Production, care a sprijinit-o si ajutat-o inca de cand s-a mutat in Bucuresti.

Cantareata spune ca daca ar da timpul inapoi, nu ar mai repeta experienta si asta pentru ca ar avea grija sa manance sanatos si sa faca miscare. Dar este fericita ca a slabit si ca arata asa cum isi dorea si asta o intareste. Feli a mai dezvaluit si ca i-a spus mamei sale despre operatie la cateva luni dupa ce s-a intamplat acest lucru, desi vorbea cu ea zilnic la telefon.

Intr-un alt interviu, artista a recunoscut ca nu a mai vorbit ani buni cu tatal sau. Parintii ei au divortat cand ea avea doar 14 ani si acest lucru a avut un impact major asupra ei. Ea a fost suparata ca tatal sau a gresit si a fost nevoit sa plece de langa ea. Feli a spus ca a facut mult timp terapie pentru a-si rezolva conflictele interne si ca in cele din urma a pus mana pe telefon si si-a sunat parintele caruia i-a spus la finalul convorbirii ca il iubeste. Recent, tatal lui Feli a murit si asta a afectat-o foarte mult, dar a reusit sa treaca peste moment. Chiar a ajuns si in finala Eurovision, pe care a incheiat-o pe locul 2. Marii castigatori au fost The Humans, cu piesa Goodbye.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img