joi, 28 martie, 2024

Secretul popularitatii lui Donald Trump. Un gigant al retelelor de socializare i-a fost de mare ajutor

Distribuie:

Publicat:

Presedintele american Donald Trump a aparat miercuri folosirea frecventa a retelei de socializare Twitter, in ciuda unor controverse, spunand ca ii permite sa se adreseze direct cetatenilor, fara filtrul institutiilor media “necinstite”, informeaza France Presse.

“Cred ca nu as fi unde sunt fara Twitter, a afirmat liderul de la Casa Alba la postul de televiziune Fox News.
“Sunt supus la atat de multa acoperire mediatica necinstita”, a adaugat el, oferind ca exemple posturile CNN, NBC, CBS si ABC, avand totusi grija sa faca o exceptie pentru Fox News.
“Cand spun lucruri, presa nu relateaza intr-un mod corect”, a mai afirmat Trump“Twitter este un lucru formidabil pentru mine deoarece imi permite sa-mi transmit mesajul”, a declarat presedintele american.
“Majoritatea institutiilor media nu sunt oneste. Am aproape 100 de milioane de persoane care ma urmaresc pe Twitter, dar si pe Facebook, Instagram si multe altele. Am propria mea forma de media”, a adaugat el.
Contul de Twitter •realDonaldTrump are putin peste 26 de milioane de abonati.
“Nimeni din istorie nu a fost supus unei acoperiri mediatice atat de necinstite asa cum sunt eu”, a mai declarat cel de-al 45-lea presedinte al SUA.
Donald Trump este in centrul unei controverse legate de o serie de postari pe Twitter de la inceputul lunii martie in care acuza, fara a aduce probe, ca Barack Obama i-a pus liniile telefonice sub ascultare inainte de scrutinul de la 8 noiembrie 2016.
“Nu avem nicio proba ca s-a intamplat acest lucru”, a afirmat joi Devin Nunes, presedinte republican al Comisiei de Informatii din Camera Reprezentantilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img