vineri, 19 aprilie, 2024

Sectia de Jandarmi Husi si Politia de Frontiera, in patrula comuna: vezi rezultatele

Distribuie:

Publicat:

In perioada 03.07 – 09.07.2017 efective din cadrul Sectiei Jandarmi Husi, au actionat, in sistem integrat alaturi de efectivele Politiei Romane si Politiei de Frontiera, pentru asigurarea si mentinerea ordinii si linistii publice in mediul urban si rural,  pe raza municipiului Husi si in comunele  apropiate precum si in punctul de trecere a frontierei de stat Albita.

 Astfel, pe timpul executarii misiunilor s-au desfasurat actiuni si controale in zona frontierei de stat cu Republica Moldova pentru prevenirea faptelor antisociale , respectarea regimului frontierei de stat si combaterea traficului ilegal de produse din tutun si alcool.

In data de 07.07.2017, in jurul orelor 17.00, echipajul mixt format din  jandarmi si politisti de frontiera in timpul executarii misiunii de patrulare pe raza localitatii Risesti din judetul Vaslui  au aplicat un numar de 4 sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea prevederilor din Legea nr. 12 din 6 august 1990 (*republicata*) privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite*) respectiv Legea nr. 61 din 27 septembrie 1991 (*republicata*) pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice*) art.2.pct.23 privind consumul de bauturi alcoolice in spatiile publice.

In data de 08.07.2017, efective din cadrul Sectiei Jandarmi Husi au executat o actiune punctuala pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale, respectiv a faptelor de violenta stradala si a consumului deschis de alcool in spatiul public  pe raza municipiului Husi, ocazie cu care s-au constatat un numar de 5 sanctuni contraventionale conform Legii nr. 61 din 27 septembrie 1991 (*republicata*) pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice*) art.2.pct.1 privind proferarea in public de fapte acte sau gesturi obscene, injurii, expresii jignitoare sau vulgare.

In perioada mai sus mentionata respectiv 03.07.2017 – 09.07.2017 in urma activitatilor desfasurate de catre efectivele Sectiei de Jandarmui Husi au fost constatate un numar  40 sanctiuni contraventionale in valoare de 4000 lei, intervenindu-se la un numar de 14 apeluri prin Sistemul National Unic de Apeluri de Urgenta ,,112”.

 Totodata efectivele Sectiei de Jandarmi Husi au executat pe timpul desfasurarii misiunilor activitati de prevenire pentru combaterea faptelor antisociale in mediul stradal si a violentei domestice .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img